Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Mülder – Driebergen
Schippersdreef 2D 3972 VA Driebergen Tel:0343-513509 Spoed 0343-532655
Header afbeelding

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u te bellen tussen 8.00 en 12.00uur. De praktijk is dagelijks van 8.00  tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0343- 513509.

U kunt ook gebruik maken van het Patientenportaal via de Zor4Heuvelrug App (Zorg4Heuvelrug app) voor het online inplannen van afspraken. Daar kunt u ook uw dossier inzien, herhaalrecepten aanvragen of de huisarts een e-consult sturen.

NB op dit moment hebben wij niet alle dagen een assistente. Op maandag, woensdag of vrijdag kan het zijn dat u de huisarts zelf of een assistent(e) of afstand aan de telefoon krijgt voor spoedeisende en niet-spoedeisende vragen. Deze assistent(e) op afstand heeft nauw contact met de huisarts en de huisarts zal u dan terugbellen indien nodig. U kunt er ook voor kiezen een e-consult te sturen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Er is dagelijks een ochtend- en middagspreekuur volgens afspraak.

Een afspraak duurt ongeveer 10 minuten. Denkt u meer tijd nodig te hebben laat het de assistente weten. Zij maakt dan een dubbele afspraak. De huisarts kan zo meer tijd aan u besteden en uw hulpvraag beter beantwoorden. Indien u meerdere vragen heeft, werkt het beter als u een lijstje maakt en dat bij aanvang van het consult aan de huisarts overhandigd.

Wanneer u voor meerdere personen een afspraak maakt, geeft u dit dan door aan de assistente, zij reserveert dan voldoende spreekuurtijd.

De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Het is beter voor de organisatie van de praktijk als u aangeeft waarvoor u naar het spreekuur komt, dit is echter niet noodzakelijk.

Kan de afspraak niet doorgaan, belt u dan zo vroeg mogelijk af.

 

Telefonisch terugbelspreekuur

Het telefonisch terugbelspreekuur is dagelijks (muv woensdag) van 12.00uur tot 13.00uur.

Als u gebeld wilt worden door de huisarts dient u hiervoor een afspraak te maken met de assistente. Zij zet deze belafspraak in de agenda van de huisarts zodat u wordt teruggebeld. Geef aan de assistente duidelijk door wanneer u bereikbaar bent.

Wilt u de huisarts dezelfde dag nog spreken probeer dan te bellen tussen 8.00 en 12.00 uur.

 

Aanvraag huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

Voor het aanvragen van een huisbezoek, ofwel visite, verzoeken wij u de assistente te bellen tussen 8.00 en 12.00 uur. De assistente vraagt naar de reden van uw verzoek om aan huis te komen. Zo kunnen wij de ernst inschatten en bepalen welk bezoek het eerst afgelegd moet worden.