Avond-, nacht en weekenddiensten – Huisartsenpraktijk Mülder – Driebergen
Schippersdreef 2D 3972 VA Driebergen Tel:0343-513509 Spoed 0343-532655
Header afbeelding

Avond-, nacht en weekenddiensten

Op werkdagen tussen 17.00 uur en 8.00 uur ’s avonds, in de weekenden en op feestdagen belt u de huisartsenpost op 088-130 96 10.

U kunt de huisartsenpost alleen bellen voor dringende hulp van een huisarts. Het is niet de bedoeling, dat u belt voor iets dat kan wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts. Er worden geen herhaalrecepten verstrekt. De huisartsenpost is er ook niet voor een “second opinion”, om na te gaan hoe een andere huisarts tegen uw vraag aan kijkt.

Wanneer u belt, krijgt u een triagist (doktersassistente of verpleegkundige) aan de telefoon. Een triagist beschikt over uitgebreide medische kennis en is speciaal getraind om te beoordelen of een klacht spoedeisend is of niet. Zij zal u vragen naar de volgende gegevens:

  • Uw naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum
  • Uw BSN
  • De naam van uw eigen huisarts
  • Uw medische voorgeschiedenis (voor zover van belang m.b.t. uw hulpvraag)
  • Uw medicijngebruik
  • In noodsituaties vragen we natuurlijk alleen het hoogstnoodzakelijke, zoals adres en telefoonnummer.

Heeft u met spoed een ambulance nodig, dan belt u niet de huisartsenpost maar 112.

De huisartsenpost werkt alleen op afspraak. De triagist aan de telefoon beoordeelt of een afspraak op de huisartsenpost noodzakelijk is.

Adres huisartsenpost

Professor Lorentzlaan 76
3707 HL  Zeist

Alarmnummer 112

Bel het alarmnummer 112 voor spoedeisende hulp bij direct levensbedreigende situaties of wanneer u getuige bent van een misdrijf.