Meer mogelijkheden in het patientenportaal – Huisartsenpraktijk Mülder – Driebergen
Schippersdreef 2D 3972 VA Driebergen Tel:0343- 513509 Spoed 0343- 532655
Header afbeelding

Terug naar overzicht

Meer mogelijkheden in het patientenportaal

Vanaf vandaag is de mogelijkheid voor het maken van een afspraak uitgebreid. Er zijn meer tijden beschikbaar gekomen. U kunt in de ochtenden en middagen zelf afspraken inplannen bij de huisarts. Dokter Mülder is op maandag en dinsdag de hele dag aanwezig en op woensdag in de ochtend. Dokter van Saarloos is aanwezig op donderdag en vrijdag.

Als u al gebruik maakt van het patientenportaal kunt u zelf een afspraak inplannen bij de huisarts. Dit kan een fysieke afspraak zijn maar ook een telefonische afspraken. Helaas kunnen wij de afgesproken tijd niet altijd nakomen. De huisarts belt op de dag dat de afspraak is ingepland maar de tijd kan afwijken.

Mocht u nog geen gebruik maken van het patientenportaal dan kunt u zich hiervoor aanmelden. klik dan op: patientenportaal. Kies vervolgens maak een nieuw account aan.
Het account moet eerst een goedkeuring krijgen vanuit de huisartsenpraktijk. Daarna kunt u zelf afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen, een vraag stellen aan uw huisarts en uw eigen dossier inzien.

Publicatiedatum: 09-09-2022